Selaimesi on vanhentunut!

Päivitä selaimesi tarkastellaksesi tätä verkkosivua kunnolla. Päivitä selaimeni nyt.

×

Kohteet latauskansiossasi

Latauskansio on tyhjä
kohde(tta) latauskansiossa

!

Täydellinen mukavuus ja
ajaton muotoilu

Innovatiivisten LVI-tuotteiden täydellinen valikoima

Belimo on saavuttanut markkinajohtajan aseman arvostamalla kekseliäisyyttä ja ammattitaitoa ja olemalla tyytymättä vanhoihin saavutuksiin. Pyrimme yksinkertaisesti kehittämään ilmastointipeltien toimilaitteita, säätöventtiilejä ja antureita, jotka ratkaisevat mukavuuteen ja energiaan liittyviä haasteita, toimivat moitteettomasti ja ansaitsevat asiakkaiden luottamuksen pitkällä ja tuottavalla käyttöiällään.

Mukavuuden, energiatehokkuuden ja turvallisuuden innovaatioita rakennuksiin

Belimo on jo yli 40 vuotta keskittynyt menestyksekkäästi lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointimarkkinoihin tarjoten ratkaisuja, jotka lisäävät energiatehokkuutta ja alentavat asennuskustannuksia alan nopeimmilla toimitusajoilla. Innovatiiviset tuotteemme on aina suunniteltu niin, että ne auttavat saavuttamaan tavoitteet paremmin, nopeammin ja taloudellisemmin. Sijoittaminen uuteen tekniikkaan on menestyksemme avain, ja Belimo tulee jatkossakin tarjoamaan tuotteita auttaakseen yrityksiä menestymään.
CESIM on Belimo-menetelmä rakennustekniikan innovointiin antureilla, venttiileillä ja toimilaitteilla. CESIM takaa mukavuuden, energiatehokkuuden ja turvallisuuden ihmisille ja heidän omaisuudelleen mahdollistaen samalla helpon asennuksen, käyttöönoton ja huoltoystävällisyyden.

Sisäilman laadun vaikutus terveyteemme

Ihmiset viettävät noin 90 prosenttia ajastaan sisätiloissa ja hengittävät 12 000 litraa ilmaa vuorokaudessa. Siksi on tärkeää ymmärtää, että sisäilman laadulla on suuri vaikutus hyvinvointiimme. Belimo jakaa kattavia näkökulmiaan sisäilman kosteuden, haihtuvien orgaanisten yhdisteiden ja keskitettyjen ilmankäsittelyjärjestelmien vaikutuksista sekä tarjoaa arvokkaita ehdotuksia terveytesi hyväksi.

Lue lisää:

Belimo Energy Valve™ -energiaventtiileillä suuret energiansäästöt Nashvillen Citizen's Plazassa

Belimo Energy Valve™ on ohjelmistopohjaisilla palveluilla ja pilviliitettävyydellä varustettu sähköinen paineriippumaton säätöventtiili, joka mittaa virtausta ja lämpötilaa suorituskyvyn ja energiankulutuksen monitoroimiseksi sekä pitää yllä optimaalista delta T-arvoa. Automaattiset raportit osoittavat senhetkisen ja aikaisemman tehontarpeen ja suosittelevat lisää mahdollisuuksia energiansäästöön, ennakoivaan huoltoon ja vianmääritykseen. Se antaa RAU-järjestelmälle tarvittavat tiedot, jotta se pystyy säätämään rakennuksen talotekniikkajärjestelmiä mahdollisimman energiatehokkaasti. Jones Lang LaSalle -yhtiön käyttö- ja turvallisuusasiantuntija Chad Lovell kertoo energiaventtiilin toteutuksesta Nashvillen Citizen's Plazassa Tennesseen osavaltiossa. 

Ultraäänivirtausanturi glykolin mittauksella

Luotettava virtauksen mittaus on olennainen LVI-järjestelmän tehokkuuden maksimoimiseksi ja asukkaiden mukavuuden varmistamiseksi. Belimon uudessa virtausanturissa käytetään kuljetusajan ultraääniteknologiaa tarkan ja toistettavan veden sekä veden/glykoli-seosten virtausmittauksiin ilman ajautumista missä tahansa LVI-sovelluksessa.

  • Monipisteinen ja märkäkalibroitu tarkkuuden ja toistettavuuden varmistamiseksi.

  • Patentoitu lämpötilan ja glykolin kompensointilogiikka eliminoi manuaalisen kalibroinnin.

  • ±2% lukematarkkuus sekä ±0.5% toistettavuus varmistavat tarkan ja täsmällisen virtausmittauksen.

Belimo juhlii sadan miljoonan toimilaitteen valmistusta

Vuoden alussa Belimo valmisti sadannen miljoonannen toimilaitteensa ja saavutti jälleen yhden virstanpylvään yrityksen historiassa. Nykyään sadoissa tuhansissa rakennuksissa ympäri maailmaa käytetään LVI-järjestelmissä Belimo-toimilaitteita.

Sveitsiläinen yritys on maailman markkinajohtaja lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien ohjauksen ja säädön kenttälaitteissa, ja se jatkaa kasvuaan saavuttamalla tämän virstanpylvään sekä vastaamalla sellaisten innovatiivisten tuotteiden kysyntään, jotka parantavat kestävästi rakennusten mukavuutta, energiatehokkuutta ja turvallisuutta.
 

Innovatiivisilla tuotteilla kohti rakennusten esineiden internetiä

Liitettävyys on aina ollut tuotteidemme keskeinen ominaisuus. Yhä parempien tuotteiden tarjoaminen oikealla digitaalisella liitännällä on meille keskeinen asia nyt ja tulevaisuudessa.

Belimon IoT-laitteiden ekosysteemi mahdollistaa joustavan järjestelmäintegraation kaikkien tavanomaisten rakennusautomaation kommunikaatioprotokollien ja rakennusten IoT-alustojen kautta. IoT-yhteyden avulla rakennukset voidaan optimoida ja niitä voidaan hallita ja huoltaa entistä helpommin.