Selaimesi on vanhentunut!

Päivitä selaimesi tarkastellaksesi tätä verkkosivua kunnolla. Päivitä selaimeni nyt.

×

Kohteet latauskansiossasi

Latauskansio on tyhjä
kohde(tta) latauskansiossa

!

Tule mukaan voittajatiimiin

Jokaista henkilöä toimitusjohtajasta työharjoitteluopiskelijoihin kohdellaan samalla kunnioittavalla ja arvostavalla tavalla. Tapa, jolla me toimimme yhdessä, heijastaa avointa ja luottamusta herättävää kulttuuriamme, jossa arvostamme sitoutuneisuutta ja luotettavuutta.

Rohkaisemme työntekijöitämme, ja heidän terveytensä on meille tärkeää. Edistämme osallistuvaa liikkeenjohtotapaa samoin kuin avointa, rehellistä ja ystävällistä työympäristöä. Rakentava kritiikki on tervetullutta. Arvostamme kiinnostuneita, innostuneita ja sitoutuneita työntekijöitä, joilla on vahva painopiste asiakkaissa.

Työntekijämme tulevat monista hyvin erilaisista kulttuureista. Me autamme heitä integroitumaan, esimerkkinä voidaan mainita räätälöity perehdytysohjelma. Teemme säännöllisesti henkilöstötutkimuksia kaikkialla maailmassa, ja ne osoittavat jatkuvasti korkeita tyytyväisyyden ja lojaalisuuden tasoja. Tämän vahvistavat vaikuttavat työsuhteiden pituudet – esimerkiksi 9 vuotta pääkonttorissa Sveitsissä.

Swiss Employer Award 2017 -palkinto

BELIMO sijoittui taas yhdeksi parhaista työnantajista

BELIMO Automation AG palkittiin yhtenä Sveitsin parhaista työnantajista Swiss Employer Awards 2017 -tilaisuudessa. Swiss Employer Awards 2017 -palkintoon liittyen yli 28 000 työntekijää 120 yrityksestä Sveitsissä ja Liechtensteinissa osallistui kattavaan kyselyyn. Keskikokoisten yritysten sarjassa BELIMO Automation AG Hinwilistä (Zürich) saavutti erinomaisen 4. sijan