Selaimesi on vanhentunut!

Päivitä selaimesi tarkastellaksesi tätä verkkosivua kunnolla. Päivitä selaimeni nyt.

×

Kohteet latauskansiossasi

Latauskansio on tyhjä
kohde(tta) latauskansiossa

!

Johdanto alussa. Belimon perehdytysohjelman, joka on sama kaikille uusille työntekijöille, lisäksi painotamme suuresti yksilöllistä perehdytysohjelmaa, joka takaa saumattoman integroitumisen uuteen tehtävään.

Tarjoamme erilaisia uravaihtoehtoja: liikkeenjohdon, tekniikan tai jopa yksilöllisesti asiantuntijoiden alueella.

Belimo on kansainvälisenä teknologiayrityksenä hyvin tietoinen asiantuntijoiden asiantuntemuksen merkityksestä. Tekniikan asiantuntijoilla on tärkeitä tietoja yrityksessämme ja heitä arvostetaan. Tekniikan asiantuntijoiden edelleenkehittäminen ja heidän liittymisensä tähän yritykseen on tärkeä Belimon menestyksen osatekijä. Näin varmistamme, että tekniikan asiantuntijat saavat erityisiä urakehitysmahdollisuuksia ja heidät samaistetaan päällikkötason työntekijöihin.

Kehitämme työntekijöiden, joiden suoritustaso on jatkuvasti hyvä ja jotka osoittavat halukkuutta päästä eteenpäin, kykyjä ja mahdollisuuksia vastaavasti. Me annamme tukea yksilöllisessä jatkokoulutuksessa, tarjoamme mielenkiintoisia menetelmiin sekä sosiaalisiin, teknisiin ja liikkeenjohdollisiin tietoihin ja taitoihin liittyviä kursseja sekä tarjoamme ilmaisia sisäisiä englannin ja saksan tunteja.

Suositukset