Selaimesi on vanhentunut!

Päivitä selaimesi tarkastellaksesi tätä verkkosivua kunnolla. Päivitä selaimeni nyt.

×

Kohteet latauskansiossasi

Latauskansio on tyhjä
kohde(tta) latauskansiossa

!

Kattavaa asiakaspalvelua ja tukea tuotteen koko käyttöiän ajan

Yritämme kaikkemme tehdäksemme tuotteistamme sellaisia, että ne on helppo asentaa eivätkä ne tarvitse paljoa huoltoa. Sinulle saattaa kuitenkin herätä kysymyksiä koskien tarjoamiamme ilmastointipeltien toimilaitteita, venttiileitä tai antureita.

Pyrimme jatkuvasti puolin ja toisin arvokkaisiin suhteisiin asiakkaidemme kanssa tarjoamalla maailmanluokan palvelua kaikissa vaiheissa matkan varrella. Myyntitiimimme on aina tavoitettavissa neuvontaa varten, kun tarvitset apua oikeiden tuotteiden valintaan omaa asennustasi varten. Annamme tietoja ja neuvoja siitä, miten voit parhaiten käyttää hyväksesi tuotteitamme ja järjestelmääsi.

Belimo toimittaa tuotteesi vain muutaman päivän sisällä, juuri kun tarvitset niitä. Ja myös hankinnan jälkeen asiakastukitiimimme voi auttaa sinua kaikissa mahdollisissa kysymyksissäsi. Tämän lisäksi mielenrauhan varmistamiseksi myönnämme kaikille tuotteillemme 5 vuoden takuun.

Oli LVI-sovelluksesi mikä tahansa, globaali tukiasiantuntijaverkostomme on aina läsnä ja valmiina auttamaan. Asiakastukea on saatavana puhelimitse, Belimo Cloud -palvelun kautta tai henkilökohtaisesti paikan päällä.

Tuotevalinta

Asiantuntijaneuvontaa on saatavana milloin tahansa, kun tarvitset apua oikeiden tuotteiden valintaan omaa asennustasi varten.Tämän lisäksi tarjolla on SelectPro, joka on nopea ja helppokäyttöinen ohjelma venttiilien, toimilaitteiden ja anturien mitoitukseen ja valintaan, sekä Belimo Retrofit -sovellus helposti löydettäviä vaihtoratkaisuja varten.

Koulutus

Belimo tarjoaa laajoja koulutusohjelmia, jotka auttavat sinua ymmärtämään LVI-perusasioita mitoituksesta ja valinnasta aina erilaisiin kiinnityksiin ja asennuksiin saakka.  Belimon koulutusvalikoima käsittää luokkaopetusta, verkko-opintomoduuleja, webinaareja sekä jatkuvia koulutuskursseja ammatti-insinööreille.

Ota meihin yhteyttä lisätietoja varten.

Tekninen tuki

Pyrimme jatkuvasti puolin ja toisin arvokkaisiin suhteisiin asiakkaidemme kanssa tarjoamalla maailmanluokan palvelua ja tukea. Palkittu palvelumme on tunnettu siitä, että se avustaa asiakkaita nopeasti ja tehokkaasti ja on saatavana puhelimitse, pilvipalvelun kautta tai henkilökohtaisesti paikan päällä.