Selaimesi on vanhentunut!

Päivitä selaimesi tarkastellaksesi tätä verkkosivua kunnolla. Päivitä selaimeni nyt.

×

Kohteet latauskansiossasi

Latauskansio on tyhjä
kohde(tta) latauskansiossa

!

Kattava asiakaspalvelu ja tuki koko tuotteen käyttöiän

Pyrkimyksemme on tehdä tuotteistamme sellaisia, että ne on helppo asentaa ja ne tarvitsevat vain vähän huoltoa. Kuitenkin on aikoja, jolloin asiakkaillamme voi olla kysymyksiä koskien meidän ilmastointipeltien toimilaitteitamme, venttiileitämme tai antureitamme.

Pyrimme jatkuvasti keskinäisiin arvokkaisiin suhteisiin asiakkaidemme kanssa tuottamalla maailmanluokan palvelua kaikissa vaiheissa matkan varrella. Myyntitiimimme on aina käytettävissä neuvontaan, kun on valittava oikeat tuotteet asiakkaan tarpeisiin. He antavat ohjeita ja neuvoja miten hyötyä parhaiten tuotteista ja asiakkaan järjestelmästä.

Belimo toimittaa tuotteesi vain muutaman päivän kuluessa, juuri kun tarvitset niitä. Ja myös hankintasi jälkeen asiakastukitiimimme voi auttaa sinua kaikissa mahdollisissa kysymyksissäsi. Tämän lisäksi mielenrauhan varmistamiseksi myönnämme kaikille tuotteillemme 5 vuoden takuun.

Oli LVI-sovelluksesi mikä tahansa, globaali tukiasiantuntijaverkostomme on aina läsnä ja valmiina auttamaan. Asiakastukea on saatavana puhelimitse, Belimo-pilven kautta tai paikan päällä henkilökohtaisesti.

Tuotevalinta

Asiantuntijaneuvoja on aina käytettävissä, kun on valittava oikeat tuotteet asiakkaan asennustarpeisiin.Sen lisäksi tarjoamme Belimo SelectPro -ohjelman, joka on nopea ja helppokäyttöinen työkalu venttiilien, toimilaitteiden ja anturien mitoitukseen ja valintaan, sekä Belimo-jälkiasennussovelluksen, jolla voi helposti löytää saneerausratkaisuja.

Koulutus

Belimo tarjoaa laajoja koulutusohjelmia, jotka auttavat sinua ymmärtämään LVI-perusasioita mitoituksesta ja valinnasta aina asennuksiin saakka.  Belimon koulutusvalikoima käsittää luokkaopetusta, verkko-opintomoduuleja, webinaareja sekä jatkuvia koulutuskursseja ammatti-insinööreille.

Ota meihin yhteyttä lisätietoja varten.

Tekninen tuki

Pyrimme jatkuvasti keskinäisiin arvokkaisiin suhteisiin asiakkaidemme kanssa tuottamalla maailmanluokan palvelua ja tukea. Palkittu palvelumme tunnetaan siitä, että se avustaa asiakkaita nopeasti ja tehokkaasti ja on saatavana puhelimitse, pilven kautta tai henkilökohtaisesti paikan päällä.