Selaimesi on vanhentunut!

Päivitä selaimesi tarkastellaksesi tätä verkkosivua kunnolla. Päivitä selaimeni nyt.

×

Kohteet latauskansiossasi

Latauskansio on tyhjä
kohde(tta) latauskansiossa

!

Läpinäkyvä energian monitorointi

Energiansäästöä, jonka voi nähdä

Ainutlaatuisella toiminnallisuudellaan ja älykkäillä pilvipalveluillaan Belimo Energy Valve™ asettaa uusia standardeja automaattiselle optimoinnille ja mahdollistaa energiansäästöt tehokkaimmalla toiminnalla. Energy Valve optimoi jatkuvasti veden virtauksen ja säätää sen automaattisesti senhetkisiin ympäristöolosuhteisiin sekä poistaa alhaisen lämpötilaeron syndrooman. Vuonna 2012 tapahtuneen lanseerauksensa jälkeen Belimo Energy Valve™ on saanut yli 20 palkintoa teollisuuden organisaatioilta ympäri maailmaa. Nykyään tuhansittain näitä älykkäitä venttiilejä auttaa alentamaan rakennusten toimintakustannuksia sekä CO2-päästöjä.

Läpinäkyvä energian monitorointi.

Pilvianalytiikka tarjoaa suositellut lämpötilaeron ja virtauksen asetusarvot, joita voi päivittää etäohjauksella tai automaattisesti ajan säästämiseksi ja tehokkuuden parantamiseksi. Tärkeimmät suorituskyvyn indikaattorit on kuvattu graafisesti, ja niissä näkyvät senhetkiset ja historiadata virtauksista, energiankulutuksesta ja lämpötilaerosta sekä yleiskuva tehokkuuteen mahdollisesti vaikuttavista toiminnan varoituksista ja virheistä.

Innovatiivinen virtausmittaus

Belimo Energy Valve™ tarjoaa glykolin monitoroinnin käyttämällä sulautettua lämpötila-anturia, ultraäänitekniikkaa ja edistyneitä logiikka-algoritmeja järjestelmän glykolipitoisuusprosentin monitoroimiseksi, mikä takaa, että pitoisuudet vastaavat suunniteltuja tarpeita. Glykolin monitorointi parantaa turvallista toimintaa kokonaislämmönsiirrolla ja pumppaustehokkuudella sekä alentaa toimintakustannuksia.

Tutustu alueelliseen verkkosivustoon saadaksesi lisätietoa