Din webbläsare stöds inte!

Uppdatera din webbläsare för att webbplatsen ska visas korrekt. Uppdatera min webbläsare nu

×

Objekt i din nedladdningsmapp

Nedladdningsmappen är tom
objekt i nedladdningsmappen

!

Introduktion i början. Förutom Belimos introduktionsprogram, som ser likadant ut för alla nyanställda, lägger vi stort fokus på ett individuellt introduktionsprogram för sömlös integrering i den nya tjänsten.

Vi erbjuder olika karriärmöjligheter, vare sig det rör sig om ledning, teknik eller på individuell nivå inom ett specialistområde.

Som ett internationellt teknikföretag är Belimo väl medvetna om hur viktigt det är med specialistexpertis. Tekniska specialister är bärare av viktig kunskap inom företaget och erkänns som sådana. Vidareutvecklingen av tekniska specialister och deras anknytning till företaget är en viktig del av Belimos framgångar. Därför säkerställer vi att tekniska specialister får specifika karriärbaneperspektiv och att de är likställda en chef.

Med anställda som konsekvent gör bra ifrån sig och visar en vilja att utvecklas ser vi till att utveckla deras kompetens och möjligheter på lämpligt sätt. Vi tillhandahåller stöd till individuell vidareutbildning, erbjuder ett attraktivt urval av kurser inom metod och sociala, tekniska och ledningsmässiga färdigheter samt erbjuder gratis interna lektioner i engelska och tyska.

Uttalanden